flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Згурівський районний суд Київської області повідомляє про тимчасове припинення направлення поштової кореспонденції

16 вересня 2020, 15:16

 

Згурівський районний суд Київської області  доводить до відома учасників судових процесів, про затримку з відправленням поштової кореспонденції, що пов’язана з дефіцитом поточних видатків на забезпечення здійснення судочинства. Насамперед мова йде про поштові відправлення судових повісток(повідомлень), ухвал, рішень, тощо.

      Враховуючи наведене, відправка поштової кореспонденції у Згурівському  районному суді Київської області тимчасово припинена.


      З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань просимо використовувати альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої інформації із суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи власний номер мобільного телефону;
  • ознайомитись з датою призначення справи до розгляду на веб-сайті Згурівського районного суду Київської області  у розділі «Громадянам»: Списки судових справ, призначених до розгляду;
  • отримувати процесуальні документи  електронною поштою;
  • телефонувати до єдиного контакт-центру судової влади України за номером 0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України).